Contractare online


Stimaţi clienţi,

Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră şi a evita deplasările la Centrele de relaţii cu clienţii ale Companiei vă oferim posibilitatea încheierii contractelor de furnizare direct prin intermediul acestei pagini. Vă rugăm să completaţi formularele de la rubrica corespunzătoare situaţiei dumneavoastră şi să urmaţi apoi instrucţiunile de mai jos.

Aşteptăm cu interes observaţiile sau sugestiile dumneavoastră referitor la acest nou mod de contractare prin completarea formularului de aici https://aquaserv.ro/contact/informatii-sesizari-si-feedback

Vă mulţumim!

1. Documente necesare pentru transcrierea contractului de furnizare

Cerere preluare contract apă canal consumatori casnici

Completează

Cerere preluare contract apă canal instituții publice

Completează

2. Documente necesare pentru reactualizarea contractului de furnizare

Centralizator documente contract nou apă canal consumatori casnici

Completează

Centralizator documente contract nou apă canal asociații

Completează

Centralizator documente contract nou apă canal instituții publice

Completează

3. Documente necesare pentru încheierea unui contract de desfundare canale interioare

După completarea fiecărui formular online, apăsând butonul Salvează, se va genera formularul completat sub forma unui document în format pdf.

IMPORTANT! Pentru fiecare tip de solicitare se va completa şi formularul Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Notă de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Completează

Vă rugăm să ne transmiteţi formularele pdf împreună cu toate documentele menţionate pe verso-ul acestuia (scanate, fotografiate) la una din următoarele adrese, în funcţie de localitatea în care se află punctul dumneavoastră de consum:

Sediul central Târgu Mureş

Sucursala Reghin

Sucursala Sighişoara

Sediul Târnăveni

Sediul Luduş

Punct de lucru Iernut

Sucursala Cristuru Secuiesc

După operarea cererii dumneavoastră şi întocmirea contractului de furnizare vă vom contacta pentru semnarea şi preluarea unui exemplar al contractului. Pentru orice fel de informaţii cu privire la contractarea online vă stăm la dispoziţie prin email la adresa client@aquaserv.ro.

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide