Reparare, reglare contoare


Prin acest serviciu se asigură repararea şi reglarea contoarelor defecte, altele decât cele montate pe sistemul de distribuţie a apei potabile aflate în operarea S.C. Compania AQUASERV S.A.
Compania noastră poate onora solicitări pentru repararea şi reglarea contoarelor mecanice, având AM RO 148/1996 (Wehrle), RO 263/2007 (FGH) si CE SK-08-MI001-SMU003 (SENSUS)  cu diametrul nominal al contorului cuprins între 15 şi  40 mm. Piesele defecte ale contoarelor  sunt înlocuite cu altele noi, provenind de la acelaşi producător. Contorul este reglat astfel încât erorile de măsurare să se încadreze în valorile admisibile, prevăzute în normele metrologice. Contorul reparat şi reglat este verificat metrologic în conformitate cu normele metrologice în vigoare, de către laboratorul propriu al companiei, autorizat BRML. În urma verificării preciziei de măsurare a contorului se eliberează Buletinul de verificare metrologică, pe suport de hârtie, în două exemplare originale, din care un exemplar vi se predă dumneavoastră.
Pentru acest serviciu se oferă o garanţie de 30 zile calendaristice, în condiţiile respectării instrucţiunilor de transport şi utilizare specificate în certificatul de garanţie.
Puteţi solicita acest serviciu prin depunerea unei comenzi inregistrate la Centrul de relaţii cu clienţii împreună cu contorul defect la Laboratorul metrologic. Dacă comanda dumneavoastră nu poate fi onorată, sunteţi informat pe loc. În acest caz contorul vă este înapoiat exact în starea în care l-aţi adus.
Plata serviciului se face după furnizarea serviciului la tariful stabilit prin situaţia de lucrări, înainte de predarea contorului şi a Buletinului de verificare metrologică.
Furnizarea serviciului se face în max. 30 zile calendaristice.

Descarcă  Catalogul cu tarife_la serviciile conexe

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide