stop-covid.jpg
Audiențe suspendate

A COVID-19 terjedésének megfékezése végett, az AQUASERV Vállalat értesíti ügyfeleit, hogy ez időszakban a kihalgatások felfüggesztésre kerülnek.

Olvass tovább
feedback.jpg
feedback.jpg
home-slider-inghet.jpg
A víz- és csatornahálózatok karbantartására vonatkozó tanácsok hideg idényben

Az AQUASERV Vállalat felkészült a télre a működési területén található összes csatornázási lefolyónyílás  kitisztításával, viszont a hó elolvadásából származó víz megfelelő összegyűjtésének biztosításához  szükség van a lakosok segítségére is. A kellemetlenségek megelőzéséért, ami a hó hirtelen elolvadásából adódhat, kérjük a lakosokat, valamint a gazdasági szereplőket és az útkarbantartók, hogy NE gyűjtsék a havat a lefolyónyílás ok fölé vagy ezek közelébe és biztosítsák a rácsok hozzáférési zónáinak hó és jégmentesítését!

Olvass tovább
banner-pp.jpg
banner-pp.jpg
hom-slide-formulare.jpg
Ünnepi nyitvatartási program

Olvass tovább
hom-slide-formulare.jpg
calitatea-apei.jpg
calitatea-apei.jpg
hom-aqua-online.jpg
masuri.jpg
masuri.jpg
gunoi.jpg
5.jpg
Meghibásodások

Compania AQUASERV anunţă consumatorii că, din cauza unor avarii pe reţea, se sistează furnizarea apei potabile astăzi. Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca pentru scurt timp la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Vă mulţumim pentru înţelegere. S.C. Compania AQUASERV S.A.
Tîrgu-Mureş

Olvass tovább
ziau-mondiala-a-spalatului-pe-maini.jpg
casa.jpg
Casa Apei Tîrgu-Mureş

Str. Verii nr. 44, Tîrgu-Mureş
INTRAREA GRATUITĂ !

Olvass tovább
4.jpg
POIM - Investiţii în pregătire

COMPANIA AQUASERV doreşte continuarea implementării strategiei locale pentru dezvoltarea sectorului de apă şi apă uzată, în vederea atingerii ţintelor asumate de România prin Tratatul de Aderare la Uniunea Europeană

Olvass tovább
gdpr.jpg
pay-point.jpg
Parteneriat între AQUASERV şi PAYPOINT

Nou!

De acum puteţi plăti factura AQUASERV în oricare din numeroasele magazine cu sigla galbenă PayPoint!

Simplu, sigur şi rapid!

Olvass tovább

Noutăţi

Sajtóközlemény

2020/03/12

Az országos vészhelyzet kihírdetésével és A COVID-19 vírus általi fertőzés visszafolytása érdekében, az AQUASERV Vállalat elhalasztja a vízellátas megszüntetesét, azon ügyfelek esetében akik adossá... Olvass tovább

Beszeljen ugyfelszolgalatunkkal

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Bezaras