banner-inghetz.jpg
KÉSZÜLJENEK A TÉLI IDŐSZAKRA!

Tisztelt ügyfelek,

Fagypont alatti hőmérsékletű időszakban kötelező a vízórák szigetelése, mely néhány egyszerű intézkedéssel megoldható:

Olvass tovább
stop-covid.jpg
Fogadóórák felfüggesztése

A COVID-19 vírus terjedésének fékezésre foganatosított intézkedéseknek megfelelően, az AQUASERV R.T. ivóvízszolgáltató vállalat ezúton tájékoztatja a lakosságot, hogy ügyfélszolgálatában felfüggeszti a fogadóórákat.

Olvass tovább
apacalitatea-apei.jpg
A víz minősége

Az AQUASERV ivóvízszolgáltató vállalat folyamatosan – a víztisztítási fázistól a fogyasztók vízcsapjáig – ellenőrzi az ivóvíz minőségét. Biztosítjuk Önöket, hogy a folyó medrétől az otthonukban található vízcsapig, a tisztító- és elosztó állomásokon át, az ivóvíz minősége állandó felügyelet alatt áll.

Olvass tovább
apa.jpg
Ügyféladat ellenőrzési kampány

Hatékonyabb kapcsolattartás érdekében ügyféladat ellenőrzési kampányt kezdeményeztünk.

Olvass tovább
gunoi.jpg
A csatornahálózat és a WC csésze nem szemeteskosár!

Évente közel 900 tonna háztartási hulladék érkezik a szennyvízcsatornákból az AQUASERV marosvásárhelyi Szennyvíztisztító Állomására.

Olvass tovább
casa.jpg
Marosvásárhelyi Víz Háza

Nyár utca 44 szám, Marosvásárhely

DÍJMENTES BELÉPÉS!

Olvass tovább
see.jpg
AZ AQUASERV R.T. VÁLLALAT NEMZETKÖZI FINANSZÍROZÁSÚ PÁLYÁZATOT NYERT

2021. márciusának végén kézbesítették az AQUASERV R.T. Vállalatnak az Üvegházhatású gázkibocsátások csükkentése elektromos és hőenergia termelés révén című páylázati projektjére vonatkozó hivatalos támogatási döntést, mely révén több mint 2 millió eurós nagyságrendű célzott támogatáshoz jutott a vállalat, melyet Izland, Liechtenstein és Norvégia adományalapjából finanszíroznak, a Romániai Energia Program keretében, a SEE 2014-2021 pénzügyi intézkedések alkalmazásával.

Olvass tovább
contracte-online.jpg
Szerződések

Tekintettel a COVID-19 vírus terjedését fékező intézkedések által előírt szabályokra, annak érdekében, hogy csökkentsük a közvetlen érintkezés lehetőségét, az AQUASERV R.T. Vállalat lehetővé teszi a SZERZŐDÉSEK on-line kitöltését.

Olvass tovább
program-crm.jpg
Módozatok az Aquaserv szolgáltatásainak egyszerűsített kifizetésére

Az AQUASERV R.T. Vállalat ügyfelei ezúton hozza ügyfelei tudomására, hogy ab Pénztár programja 2021. március 22-vel kezdődően változik a vállalat Marosvásárhely – Kós Károly utca 1. szám alatti székházában.

Olvass tovább
hom-aqua-online.jpg
Útmutatás az AquaOnline személyes fiókba bejelentkezéshez

Fizesse az AQUASERV számlát bankkártyával online egyszerű és biztonságos módon

Olvass tovább
stop-covid.jpg
Ügyfél és alkalmazottak közötti távolságtartási intézkedések

Tekintettel  a COVID-19 vírus terjedésének megfékezését célzó szükségszerű nemzeti óvintézkedésekre, az AQUASERV R.T. Vállalat az ügyfelek és alkalmazottak közvetlen érintkezését elhatároló intézkedést foganatosít a leginkább érintett vállalati főosztályokon.

Olvass tovább
4.jpg
POIM – Beruházási előkészületek

Az AQUASERV R.T. Vállalat folytatja a helyi fejlesztési stratégia ivóvíz- és szennyvíz fejezetében megfogalmazott célok megvalósítását, melyek szerves részét képezik Románia Európai Uniós csatlakozási Szerződésébe foglalt vállalásoknak.

 

Olvass tovább
hom-slide-formulare.jpg
Nyomtatványok

Tekintettel a COVID-19 vírus terjedését fékező intézkedések által előírt szabályokra, annak érdekében, hogy csökkentsük a közvetlen érintkezés lehetőségét, az AQUASERV R.T. Vállalat online elérhetővé tesz minden szükséges nyomtatványt.

Olvass tovább
banner-studiu-apa.jpg
STUDIU PRIVIND CONSUMUL DE APĂ POTABILĂ ÎN ARIA DE OPERARE A COMPANIA AQUASERV S.A. TÂRGU MUREŞ

În scopul îmbunătățirii cunoștințelor în rândul consumatorilor în ceea ce privește informațiile relevante asupra calității apei potabile și creșterea încrederii consumatorilor în utilizarea pentru consumul propriu al apei potabile  furnizate în sistemele publice de alimentare, s-a efectuat un studiu comparativ privind compoziția și calitatea apelor îmbuteliate și al apei potabile la robinetul consumatorului.

Olvass tovább

Beszeljen ugyfelszolgalatunkkal

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Bezaras