banner-e-factura.jpg
Meghibásodott telefonközpont

A telefonközpont nem működik!

Műszaki okok miatt az AQUASERV telefonközpont jelenleg nem működik.

A problémák kijavításáig azt javasoljuk, hogy e-mailben vegye fel velünk a kapcsolatot a client@aquaserv.ro címen. Probléma esetén hívja a 0753208888 telefonszámot, vagy a közösségi oldalakon keresztül.

Köszönjük a megértést!

Olvass tovább
banner-e-factura.jpg
banner_autocitire.jpg
Vízóra index

Becsült fogyasztás számlázása és a szabályozás után nagy értékű számlák kiállításának elkerülése végett, arra biztatjuk Önöket, havi rendszerességgel olvassák le a vízórát, és az indexet küldjék el nekünk; valamint, ha a tényleges fogyasztás rendszeresen meghaladja a szerződéskötéskor becsült értéket, akkor ezt érdemes módosítani!

Olvass tovább
baner-ro-hu-toaleta-nuuei-cos-de-gunoi.jpg
A csatornahálózat és a WC csésze nem szemeteskosár!

Évente közel 900 tonna háztartási hulladék érkezik a szennyvízcsatornákból az AQUASERV marosvásárhelyi Szennyvíztisztító Állomására.

Olvass tovább
apacalitatea-apei.jpg
A víz minősége

Az AQUASERV ivóvízszolgáltató vállalat folyamatosan – a víztisztítási fázistól a fogyasztók vízcsapjáig – ellenőrzi az ivóvíz minőségét. Biztosítjuk Önöket, hogy a folyó medrétől az otthonukban található vízcsapig, a tisztító- és elosztó állomásokon át, az ivóvíz minősége állandó felügyelet alatt áll.

Olvass tovább
hom-aqua-online.jpg
Útmutatás az AquaOnline személyes fiókba bejelentkezéshez

Fizesse az AQUASERV számlát bankkártyával online egyszerű és biztonságos módon

Olvass tovább
4.jpg
POIM – Beruházási előkészületek

Az AQUASERV R.T. Vállalat folytatja a helyi fejlesztési stratégia ivóvíz- és szennyvíz fejezetében megfogalmazott célok megvalósítását, melyek szerves részét képezik Románia Európai Uniós csatlakozási Szerződésébe foglalt vállalásoknak.

 

Olvass tovább

Noutăţi

Ünnepi program

2024/04/30

2024 május 1 és 2024 május 6 között az Ügyfélszolgálati Központ és a Pénztár zárva tart. Az AQUASERV társaság arra kéri a lakosságot, hogy ebben az időszakban is jelezzék az ivóvíze... Olvass tovább

Beszeljen ugyfelszolgalatunkkal

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Bezaras