Toaleta si canalizarea nu sunt cos de gunoi !


CANALIZAREA NU ESTE COȘ DE GUNOI!
Ştiai că un singur litru de ulei ars aruncat în reţeaua de canalizare poate polua circa un million de litri de apă? 
Deşeurile de grăsimi şi ulei alimentar nu numai că dăunează mediului înconjurător, depunerea acestora pe pereţii sistemului de canalizare provoacă şi obturări regulate, mirosuri urâte, coroziune mai rapidă, având un efect negativ asupra funcţionării staţiilor de epurare care duce până la blocarea şi distrugerea acestora. 
De cele mai multe ori, motivul înfundării sistemului de canalizare nu este unul de ordin tehnic. Majoritatea intervenţiilor de desfundare a reţelelor interoare de canalizare, sunt determinate de nerespectarea regulilor elementare de utilizare a acestora. 
Este extrem de important ca fiecare dintre noi să dăm dovadă de mai mult simţ civic şi mai multă responsabilitate şi să nu aruncăm deşeuri solide la toaletă sau în chiuvetă (indiferent de provenienţa lor), ci doar la coşul de gunoi.
NU arunca la toaletă: 
●uleiuri 
●şerveţele umede 
●măşti de protecţie
●scutece de unică folosinţă 
●articole de igienă personală 
●prezervative
●resturi textile 
●deșeuri rezultate din construcții 
●lenjerie intimă 
●ambalaje din carton sau plastic 
●grăsimi 
●medicamente 
●substanţe toxice 
NIMIC ALTCEVA DECÂT HÂRTIE IGIENICĂ!

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide