Utile


PLATFORMA NAȚIONALĂ DE PREGĂTIRE PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ - fiipregatit.roSfaturi privind întreţinerea reţelelor de apă şi canalizare în sezonul rece

Compania AQUASERV s-a pregătit pentru perioada de iarnă prin curăţarea tuturor gurilor de scurgere a apelor pluviale în aria de operare, însă pentru asigurarea colectării corespunzătoare a apei rezultate din topirea zăpezii este nevoie şi de ajutorul cetăţenilor. Pentru prevenirea neplăcerilor care pot să apară din cauza topirii bruşte a zăpezii, locuitorii precum, agenţii economici şi cei care efectuează curăţarea drumurilor, sunt îndemnaţi  NU adune grămezile de zăpadă deasupra gurilor de scurgere sau în apropierea acestora şi să asigure deblocarea de zăpadă şi gheaţă a zonelor de acces la aceste grătare!

Depozitarea zăpezii se va efectua pe partea carosabilă a arterelor de circulaţie, la aproximativ 30 cm de bordura trotuarului, lăsând libere gurile de scurgere ale canalului şi fără a stânjeni circulaţia autovehiculelor. Blocarea grătarelor de colectare va împiedica scurgerea zăpezii topite de pe carosabil, provocând neplăceri locuitorilor din zonă şi perturbând traficul rutier.

De asemenea, în perioadele cu temperaturi scăzute (sub -5 grade Celsius), consumatorii sunt sfătuiţi să păstreze închise şi izolate căminele de apometre, pentru a evita îngheţarea contoarelor şi a instalaţiilor interioare.
În această perioadă Compania AQUASERV a suplimentat numărul echipelor de inspecţie / intervenţie în perioada de iarnă, pentru a descoperi şi remedia cât mai rapid eventualele avarii care pot să apară în reţeaua de distribuţie apă potabilă sau în reţeaua de canalizare, încurajând în acelaşi timp populaţia să semnaleze eventualele disfuncţionalităţi la Centrele de Relaţii cu Clienţii AQUASERV.

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide