Concurs


Apa pe care ne-o dorim: de la moștenire la viitor
Concursul pentru elevi Apa pe care ne-o dorim: de la moștenire la viitor, își propune să atragă tinerii în calitate de naratori ai moștenirii multidimensionale a apei și ca povestitori ai unui viitor mai durabil al acesteia. 
Cum putem schimba mentalitatea oamenilor și să inspirăm noi comportamente și atitudini pentru a fi mai respectuosi cu natura și pentru a promova utilizări mai bune ale apei? 
Ce acțiuni zilnice putem întreprinde pentru a proteja resursele de apă din ce în ce mai rare de care depindem și pentru a pune în aplicare Obiectivele de Dezvoltare Durabilă? 
Ce putem învăța din valorile apei moştenite din trecut, pentru a găsii noi soluții în prezent, care vor salva planeta în viitor prin încurajarea unei regenerări verzi?
Acest concurs face apel la tinerele generații din întreaga lume să exploreze creativ importanța crucială a oricărei forme de patrimoniu al apei, natural, cultural, tangibil și intangibil. Concursul se adresează școlilor, instituțiilor de învățare și organizațiilor societății civile din întreaga lume. Toate înregistrările trebuie trimise prin intermediul membriilor Rețelei globale a muzeelor de apă - WAMU-NET. 

Invitatie de participare -  Concurs Apa pe care ne-o dorim - de la moștenire la viitor

Formular de inscriere limba romana

Formular de inscriere limba engleza

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide