Fără Apă-17/10/2017-Tîrgu-Mureş

13/10/2017

Compania AQUASERV Tîrgu-Mureş anunţă consumatorii că, din cauza executării unor lucrări de reabilitare a Staţiei de Pompare Trebely, este posibil ca furnizarea apei potabile să fie sistată în data de 17.10.2017, între orele 08:00-16:00 (estimare), în următoarele zone: 
•Tîrgu-Mureş – Pasajul Pădurii, str. Corneşti între nr. 52-92, şi 53-75, Posada, Garofiţei, Trebely între nr. 61-103 şi 66-68, Grădina Zoologică, Spitalul Lotus, Casa Bunicii, Pensiunea Full, Pensiunea Adria.

Aceste investiţii pentru reabilitarea sistemului de distribuţie apă potabilă, sunt cuprinse în contractul de lucrări Tîrgu-Mureş – Reabilitarea/extinderea sistemului de alimentare cu apă potabilă şi a sistemului de canalizare, staţii de pompare apă potabilă, staţii de pompare ape uzate şi conducte de refulare, sistem SCADA, din cadrul proiectului Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Mureş, cofinanţat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene.
Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca, pentru scurt timp, la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. 
Vă mulţumim pentru înţelegere.
S.C. Compania AQUASERV S.A.
Tîrgu-Mureş

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide