PROGRAM FURNIZARE APĂ LA PRESIUNE NORMALĂ

18/07/2023

Compania AQUASERV S.A. anunţă consumatorii că, pe fondul temperaturilor ridicate, din cauza suprasolicitării sistemului de alimentare cu apă în principal ca urmare a utilizării apei potabile în alte scopuri decât cele casnice, începand cu data de 19.07.2022 pentru următoarele UAT-uri: Ceuașu de Câmpie, Șincai, Band, Râciu, Crăiești, Urmeniș, Silivașu de Câmpie, Mădăraș, Pogăceaua, Sâmpetru de Câmpie, Sărmaș, apa potabilă va fi furnizată la presiune normală conform următorului program:

În afara zilelor cuprinse în program apa potabilă va fi furnizată cu presiune scăzută, fiind posibil ca aceasta să nu ajungă la toţi consumatorii. Programul de furnizare va fi repetitiv cu o periodicitate de 3 zile.

Compania AQUASERV S.A. face un apel insistent către toţi utilizatorii, să folosească în mod raţional apa din reţeaua publică, respectiv să NU folosească apa potabilă pentru irigaţii, astfel încât să fie posibilă alimentarea în condiţii normale a tuturor clienţilor.

Atragem atenţia consumatorilor că la repunerea în funcţiune a reţelei, din cauza antrenării depunerilor din conducte, apa va avea suspensii şi culoare. Această apă se poate folosi în scopuri menajere.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă asigurăm că personalul Compania AQUASERV S.A. va face în continuare eforturi pentru a asigura un regim de furnizare a apei 24 de ore din 24, dar contează și pe sprijinul utilizatorilor în ceea ce privește folosirea rațională a resurselor de apă. Vă mulţumim pentru înţelegere!

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide