Informaţii de Mediu

ANUNŢ PUBLIC

„S.C. COMPANIA AQUASERV S.A., cu sediul în Tîrgu Mureş, strada Kos Karoly nr. 1, telefon 0265-208800, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Reabilitare conducte de aducțiune, extindere rețele de apă potabilă și canalizare, stație de pompare apă potabilă, stații de pompare  apă uzată și conducte de refulare – zona Între Huli (DN14) și cartier Aurel Vlaicu – MS-SG&CS-RB-03/R-Sighișoara/ Cristuru Secuiesc” propus a fi amplasat în localitatea Sighișoara, str. Cartier Venchi – zona Între Huli și cartier Aurel Vlaicu, județul Mureş.
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia mediului Mureș din Tîrgu Mureș, str. Podeni, nr. 10, în zilele de luni, între orele 900-1500 și marți – vineri între orele 900-1200 și la sediul S.C. COMPANIA AQUASERV S.A., Tîrgu Mureş, strada Kos Karoly nr. 1 în zilele de luni – vineri între orele 900-1500.
Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia mediului Mureș din Tîrgu Mureș, str. Podeni, nr. 10, în zilele de luni, între orele 900-1500 și marți – vineri între orele 900-1200.

09.07.2019

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide