Informaţii de Mediu

ANUNŢ PUBLIC
COMPANIA AQUASERV S.A. anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru ,,Reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, prin utilizarea biogazului pentru producerea de energie electrică și termică”, propus a fi amplasat în comuna Cristești, satul Cristești, str. Pășunii, nr. 243, județul Mureș.
Informaţiile privind proiectul propus pot fi obținute la APM Mureș, la numărul de telefon 0265 314984, fax 0265 314 985, adresa de e-mail: office@apmms.anpm.ro și la sediul titularului de proiect.
Compania AQUASERV S.A.
21.12.2021

ANUNŢ PUBLIC
Compania AQUASERV S.A. anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru ”Proiect regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Mureș, în perioada 2014-2020, etapa I – Zona Valea Nirajului”, propus a fi amplasat în comunele Acățari, Crăciunești, Bereni și Măgherani, județul Mureș.
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la următoarea adresă de internet: http//apmms.apm.ro și la sediul Companiei AQUASERV S.A. în Târgu Mureş, strada Kos Karoly nr. 1, în zilele de luni - joi, între orele 900-1500 și vineri între orele 900-1300.
Observațiile publicului se primesc prin poștă la APM Mureș, Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, e-mail: office@apmms.anpm.ro sau fax 0265 314 985.
Compania AQUASERV S.A.

06.12.2021

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide