Vânzare apă în cisterne


Acest serviciu constă din livrarea apei potabile în cisterne destinate transportului şi stocării apei potabile. Cisterna cu care se asigură transportul apei trebuie să corespundă prevederilor Cap. VI. al Legii calităţii apei potabile nr. 458/2002 şi normele de supraveghere, inspecţie sanitară şi monitorizarea calităţii apei potabile din HGR nr. 974/2004. Transportul apei la destinaţie se asigură de către dumneavoastră. În aria de operare a Compania AQUASERV S.A. Tîrgu Mureş aveţi şi posibilitatea de a opta pentru transport inclus.
Puteţi solicita acest serviciu prin depunerea unei comenzi la Centrul de relaţii cu clienţii. În cazul în care solicitaţi inclusiv transportul apei, se va analiza accesibilitatea punctului de destinaţie.
Plata serviciului se face după furnizarea serviciului la tariful valabil la data solicitării. În cazul în care solicitaţi inclusiv transportul apei veţi suporta atât cheltuielile cu transportul cât şi cu rovinieta, dacă transportul se face pe drumuri naţionale din afara municipiului Tîrgu Mureş.
Termenul de furnizare a serviciului este de 3 zile lucrătoare de la data depunerii cererii, la data şi ora stabilită împreună cu dumneavoastră.

 

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide