Videoinspecţie canale interioareAcest serviciu permite localizarea exactă a locului spărturii sau înfundării reţelei de canalizare interioară cu ajutorul unui aparat video introdus în conducta de canalizare. Serviciul de videoinspecţie poate fi solicitat atât de către utilizatorii din imobile cu unul sau mai multe nivele (inclusiv blocuri de locuinţe), situaţi în aria de operare a Compania AQUASERV S.A. Tîrgu Mureş. Tronsonul supus inspecţiei poate fi atât cel orizontal, cât şi cel vertical.
În cazul imobilelor cu mai multe nivele, diagnosticarea şi remedierea defecţiunilor pe tronsoanele verticale ale reţelelor de canalizare interioare nu presupune un discomfort pentru locatarii tronsonului afectat. Această metodă de diagnosticare nu necesită spargerea pardoselei sau a pereţilor, şi nu necesită prezenţa la domiciliu a locatarilor tronsonului. Filmul înregistrat cu ocazia efectuării serviciului vi se predă pe suport CD, împreună cu interpretarea rezultatelor videoinspecţiei, ajutându-vă în luarea unei decizii optime pentru remedierea defecţiunii.
Locul prestării serviciului diferă în funcţie de tronsonul pe care se realizează videoinspecţia. În cazul în care inspecţia se realizează pe tronsonul orizontal, aparatul video se introduce în canalizare dinspre racordul canal, care este ultima componentă a reţelei publice de canalizare şi este amplasat în afara imobilului. Pentru inspecţia tronsonului vertical, introducerea aparatului se realizează demontând vasul de toaletă sau furtunul flexibil, în acest caz prestarea serviciului realizându-se pe proprietatea dumneavoastră.
Puteţi solicita acest serviciu prin completarea şi depunerea unei cereri tip,(Cerere videoinspectie) la Centrul de relaţii cu clienţii.
Plata serviciului se face după livrarea serviciului la tariful valabil la data solicitării.
Programarea serviciului se face telefonic, de comun acord cu dumneavoastră, la maxim 2 zile lucrătoare de la depunerea comenzii. Serviciul se furnizează în intervalul orar 9,00 – 15,00. Durata de execuţie este de 1 oră / metru conductă inspectată.

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide