Fără apă 04/08/2016

04/08/2016

Tîrgu-Mureş

Compania AQUASERV anunţă consumatorii că, din cauza unor avarii pe reţea, se sistează furnizarea apei potabile în data de 04.08.2016, între orele 08:00 – 15:00, în următoarele zone:
•Tîrgu-Mureş – str. Livezii.

Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca pentru scurt timp la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.                                                                                            
 

Vă mulţumim pentru înţelegere.
S.C. Compania AQUASERV S.A.
Tîrgu-Mureş

Reghin

Compania AQUASERV S.A. Sucursala Reghin anunţă consumatorii că, din cauza unei avarii pe reţeaua de distribuţie, se sistează furnizarea apei potabile, în data de  04.08.2016, între orele 10:30 – 15:00, în următoarea zonă:
Reghin – str. Izvorului.
Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca, pentru scurt timp, la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.
Vă mulţumim pentru înţelegere.
S.C. Compania AQUASERV S.A.
Sucursala Reghin

 

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide