Fără apă 09/08/2016

09/08/2016

Tîrgu-Mureş
Compania AQUASERV
anunţă consumatorii că, din cauza unor avarii pe reţea, se sistează furnizarea apei potabile în data de 09.08.2016, între orele 08:00 – 15:00, în următoarele zone:
•Săbed
•Vişinel – str. Plopilor

Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca pentru scurt timp la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.                                                                                            
Vă mulţumim pentru înţelegere.
S.C. Compania AQUASERV S.A.
Tîrgu-Mureş

 

Reghin
Compania AQUASERV S.A. Sucursala Reghin
anunţă consumatorii că, din cauza unei avarii pe reţeaua de distribuţie, în data de 09.08.2016 între orele 13:30–15:00, se va înregistra o scădere de presiune a apei potabile în următoarele zone:
Reghin – Bdul Unirii între bl. 2 - bl. 48 (numerele cu soţ), str. Băii.
Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca, pentru scurt timp, la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. 
Vă mulţumim pentru înţelegere.
S.C. Compania AQUASERV S.A.
Sucursala Reghin

 

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide