Fără apă 11/08/2016

11/08/2016


Tîrgu-Mureş
Compania AQUASERV
anunţă consumatorii că, din cauza unor avarii pe reţea, se sistează furnizarea apei potabile în data de 11.08.2016, între orele 08:00 – 15:00, în următoarele zone:
Tîrgu-Mureş – Calea Sighisoarei nr. 1-25.
Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca pentru scurt timp la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.                                                                                            
Vă mulţumim pentru înţelegere.
S.C. Compania AQUASERV S.A.
Tîrgu-Mureş

 

Reghin
Compania AQUASERV S.A. Sucursala Reghin
anunţă consumatorii că, din cauza unei avarii pe reţeaua de distribuţie, se sistează furnizarea apei potabile, în data de 11.08.2016, între orele 08:30 – 15:00, în următoarele zone:
•Reghin – str. Argeşului, Târnavei, Lungă, Scurtă.

Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca, pentru scurt timp, la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. 
Vă mulţumim pentru înţelegere.
S.C. Compania AQUASERV S.A.
Sucursala Reghin

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide