Fără Apă-Lipsă presiune în zona de câmpie 25-26/01/2022

25/01/2022

Compania AQUASERV anunţă consumatorii că, din cauza unei avarii aparute pe conducta de transport apa potabilă în localitatea Râciu, este posibil ca în perioada 25-26.01.2022 furnizarea apei potabile să nu poată fi realizată în parametri normali (lipsă presiune), în următoarele localități: 
● Sânmartin, Milășel, Crăiești, Balda, Vișinelu, Câmp, Silivaș, Urmeniș, Pusta, Pogăceaua, Ulieș, Fânaţe, Văleni, Sângeorgiu de Câmpie, Sânpetru de Câmpie,Tușinu, Sărmășel, Sărmaș.
Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca pentru scurt timp la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Vă mulţumim pentru înţelegere.
Compania AQUASERV S.A.
Târgu Mureş

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide