Presiune redusă - 20.11.2023 - Reghin

20/11/2023

Compania AQUASERV S.A. Sucursala Reghin anunţă consumatorii că, din cauza întreruperii în alimentarea cu energie electrică a Stației de pompare Apalina Reghin din data de 20.11.2023, Stația este în imposibilitatea de a pompa apă potabilă la presiunea normală, începând cu ora 11:30 până la reluarea alimentării cu energie, în următoarele zone: 
• Reghin - str. Crinului, Viilor, Pometului, V. L. Pop, Prunului, Narciselor, Spicului, Ghiocelului, Ciocârliei, Dealul Brezei, Dealul Cocoșilor, Beng, Mihai Viteazu, Bartok Bela, Rudolf Regeny , Mărului, Molidului, Vișinilor.
• Comunele – Lunca, Batoș, Breaza, Fărăgău.

Schimbările de presiune în rețeaua de distribuție, au ca rezultat antrenarea depunerile de pe conducte şi cauzează apariţia fenomenului de apă colorată la robinetele consumatorilor. Această apă se poate folosi în scopuri menajere. Acest neajuns este eliminat prin spălarea de către echipele AQUASERV, a conductelor de distribuție apă potabilă. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Vă mulţumim pentru înţelegere.

Compania AQUASERV S.A.
Sucursala Reghin

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide