Presiune scăzută - Fântânele, Călimănești

12/07/2024

Compania AQUASERV anunţă consumatorii că, din cauza suprasolicitării sistemului de alimentare, ca urmare a utilizării apei potabile în alte scopuri decât cele casnice, alimentarea cu apă se va face cu intermitențe/presiune scăzută până la normalizarea consumului, în următoarele zone:
• Fântânele.
• Câlimănești.

Compania AQUASERV S.A. reamintește consumatorilor că sistemele de distribuție apă potabilă sunt proiectate conform normativelor europene în vigoare, exclusiv pentru consum casnic. Apa potabilă NU se folosește pentru irigarea culturilor agricole!

Atragem atenția consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă în regim normal, este posibil ca pentru scurt timp la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Vă mulţumim pentru înţelegere.

Compania AQUASERV S.A.

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide