Tîrgu-Mureş - fără apă - 31.06.2017

29/08/2017

Compania AQUASERV Tîrgu-Mureş anunţă consumatorii că, din cauza executării unor lucrări de cuplare a noii reţele de distribuţie apă la reţeaua existentă, se sistează furnizarea apei potabile în data de 31.07.2017, între orele 09:00-16:00 (estimare), în următoarele zone:
• Tîrgu-Mureş – str. Banat nr. 2-6 şi 1-21, Transilvania nr. 20-36, Pandurilor 60-62, Cernavodă nr. 1-5 şi 2 (Şcoala Generală).

Aceste investiţii pentru reabilitarea sistemului de distribuţie apă potabilă, sunt cuprinse în contractul de lucrări Tîrgu-Mureş – Reabilitarea/extinderea sistemului de alimentare cu apă potabilă şi a sistemului de canalizare, staţii de pompare apă potabilă, staţii de pompare ape uzate şi conducte de refulare, sistem SCADA, din cadrul proiectului Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Mureş, cofinanţat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene.

Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca, pentru scurt timp, la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

Vă mulţumim pentru înţelegere.


S.C. Compania AQUASERV S.A.
Tîrgu-Mureş

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide