Fără Apă-27/11/2018-Tîrgu-Mureş

23/11/2018

Compania AQUASERV S.A. anunţă consumatorii că, pentru executarea unor lucrări de investiţii în vederea extinderii/reabilitării sistemului de distribuţie apă potabilă, se sistează furnizarea apei potabile, în data de 27.11.2018, între orele 09:00-16:00 (estimare), în următoarele zone: 
•Tîrgu-Mureş – Aleea Vrancea între nr. 6-14, str. Şelimbăr nr. 1, b-dul Pandurilor între nr. 119-141.

Aceste investiţii pentru extinderea/reabilitarea sistemului de distribuţie apă potabilă, sunt cuprinse în contractul de lucrări Reabilitare/extindere sisteme de alimentare cu apă şi sisteme de canalizare, staţii de pompare apă potabilă, staţii de pompare ape uzate şi conducte de refulare, sistem SCADA Tîrgu-Mureş, din cadrul proiectului Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Mureş, cofinanţat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene.
Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca, pentru scurt timp, la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. 
Vă mulţumim pentru înţelegere.
S.C. Compania AQUASERV S.A.
Tîrgu-Mureş

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide