Fără Apă - 06.06.2019 - Sânpetru de Câmpie; Moruţ; Tuşin

05/06/2019

Compania AQUASERV S.A. anunţă consumatorii că, pentru executarea unor lucrări de investiţii în vederea extinderii/reabilitării sistemului de distribuţie apă potabilă, se sistează furnizarea apei potabile, în data de 06.06.2019, între orele 08:00-16:00 (estimare), în următoarele zone:
• Sânpetru de Câmpie;
• Moruţ;
• Tuşin.

Aceste investiţii pentru extinderea/reabilitarea sistemului de distribuţie apă potabilă, sunt cuprinse în contractul de lucrări Aducţiune Voiniceni-Sărmaşu- Reabilitarea conductei de aducţiune, staţii de pompare şi rezervoare apă potabila, din cadrul proiectului Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Mureş, cofinanţat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene.

Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca, pentru scurt timp, la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

Vă mulţumim pentru înţelegere.

Compania AQUASERV S.A.
Târgu Mureş

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide