Fără Apă-23/07/2020-Sighișoara, Albești, Boiu, Țopa

22/07/2020

Compania AQUASERV S.A. sucursala Sighişoara anunţă consumatorii că, pentru executarea lucrărilor de cuplare la noua conductă de aducțiune apă potabilă, se sistează furnizarea apei potabile în data de 23.07.2020, între orele 07:00 – 17:00 (estimare), în următoarele zone: 
•Sighișoara;
•Albești;
•Boiu;
•Țopa.
Aceste investiţii pentru extinderea/reabilitarea sistemului de distribuţie apă potabilă, sunt cuprinse în contractul de lucrări Sighişoara şi Cristuru Secuiesc - Reabilitare conducte de aducţiune, extindere reţele de apă potabila şi canalizare, staţie de pompare apă potabila, staţii de pompare apă uzata şi conducte de refulare, din cadrul proiectului Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Mureş, cofinanţat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene.
Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca, pentru scurt timp, la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. 
Vă mulţumim pentru înţelegere.
Compania AQUASERV S.A.
Sucursala Sighişoara
 

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide