CONTORIZARE INDIVIDUALĂ ÎN TÎRGU-MUREŞ

24/05/2016

CONTORIZARE INDIVIDUALĂ ÎN TÎRGU-MUREŞ
Compania AQUASERV S.A. alături de Primăria municipiului Tîrgu-Mureş şi Asociaţiile de Proprietari, va încheia un protocol pentru implementarea contorizării individuale a serviciilor de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, în Tîrgu-Mureş.
Costurile investiţiei vor fi împărţite între semnatarii acestui protocol, astfel:
Primăria municipiului Tîrgu-Mureş, în urma aprobării de către Consiliul Local Tîrgu-Mureş a investiţiei, va finanţa sistemul de distribuţie pe orizontală în interiorul blocurilor de locuinţe, pe care îl va concesiona apoi către Compania AQUASERV pentru operarea serviciilor.
Compania AQUASERV va suporta investiţiile de construire a branşamentelor individuale pentru fiecare apartament, inclusiv montarea unor contoare de branşament cu o precizie ridicată, în baza cărora vor fi facturate serviciile de alimentare cu apă potabilă şi canalizare.
Locatarii din blocurile de locuinţe vor suporta la rândul lor, costurile modificării instalaţiei interioare din apartamentele ai căror proprietari sunt.
Condiţia obligatorie pentru implementarea acestui protocol este ca, fiecare Asociaţie de Proprietari din Tărgu-Mureş să obţină acordul individual al tuturor proprietarilor în acest sens.
S.C. Compania AQUASERV S.A.

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide