ExpoApa 2016

24/05/2016

Compania AQUASERV S.A. este prezentă şi în acest an la ExpoApa 2016, cu un stand propriu de prezentare. Evenimentul se adreseaza tuturor specialiştilor din domeniul apei începând cu administratorii resurselor de apă, operatorii de alimentare cu apă şi canalizare şi nu în ultimul rând publicului larg interesat de îmbunătăţirea performanţelor tehnice şi manageriale ale sectorului.

În cadrul expoziţiei specializate, furnizorii de echipamente şi tehnologii dedicate apei se vor afla faţă în faţă cu utilizatorii acestora (operatorii de servicii de alimentare cu apă şi canalizare) putând astfel să-şi promoveze eficient ultimele produse. În anul 2016 sunt organizate pavilioane dedicate firmelor de proiectare, antreprenorilor generali şi consultanţilor.

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide