Pagină nouă de internet AQUASERV

01/08/2016

Suntem încântaţi să anunţăm lansarea, azi 1 august 2016, a noii pagini de internet a Companiei AQUASERV S.A., care poate fi accesată la adresa www.aquaserv.ro.
Noul site AQUASERV are un design modern, optimizat pentru toate tipurile de terminale, inclusiv dispozitive mobile, un conţinut bogat, cu informaţii uşor accesibile şi actualizate permanent, disponibile în limbile română, maghiară şi engleză. Scopul noului site este de a oferi vizitatorilor un mod mai ușor de a afla detalii cu privire la serviciile şi activitatea Companiei AQUASERV. Noul website este interactiv și oferă un acces mai simplu la informaţii, prin intermediul unei restructurări a meniului: Compania, Clienţi, Apă, Canal, Utile, Servicii, Presa, Investiţii şi Calitatea Apei. Clienții noștri actuali și potențiali vor găsi informații utile despre serviciile de alimentare cu apă potabilă şi de canalizare, încă de pe pagina de start a site-ului nostru.


Cea mai importantă noutate este posibilitatea creării unui CONT CLIENT AquaOnline, cu următoarele beneficii imediate pentru utilizatori:
•acces la toate informaţiile despre factura de apă potabilă şi canalizare;
•plata online a facturii;
•posibilitatea de vizualizare online şi descărcare a copiei facturilor în format electronic;
•notificare prin email la emiterea facturii;
•posibilitatea de a vizualiza evoluţia consumului;
•transmiterea online a indexului contorului, citit de către client;
•posibilitatea de înregistrare a mai multor puncte de consum într-un singur cont client;
•posibilitatea de a defini profile specifice pt fiecare loc de consum: Persoană fizică, Persoană juridică, Asociaţie de Proprietari etc.;
•posibilitatea de abonare la buletinul informativ AQUASERV.


Printre noile caracteristici se numără şi butoane înglobate pentru reţelele sociale Facebook, Twitter, Linkedin etc., pentru a încuraja comunicarea cu clienţii şi pentru a integra noul site cu paginile AQUASERV din aceste reţele sociale. Conținutul paginii va fi actualizat constant cu informații utile, articole, buletine informative şi anunțuri ale companiei, în secțiunea NOUTĂŢI, iar vizitatorii vor avea posibilitatea să se menţină la curent cu cele mai recente informaţii, abonându-se la Newsletter.


Refacerea siteului AQUASERV reprezintă o completare firească a strategiei de comunicare on-line, pe care Compania AQUASERV pune accent în ultima perioadă. Sperăm că designul modern, accesul facil la informații, optimizarea pentru dispozitive mobile şi integrarea cu reţelele sociale, vor transforma noua pagină de internet AQUASERV în principala sursă de informare pentru locuitorii aflaţi în zona noastră de operare.
S.C. Compania AQUASERV S.A.
Tîrgu-Mureş

 

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide