Parteneriat între AQUASERV şi PAYPOINT

04/11/2016

Tîrgu-Mureş, 4 noiembrie 2016 – De acum, clienții Companiei AQUASERV îşi pot plăti facturile de apă extrem de simplu şi rapid, în oricare din magazinele cu siglă galbenă PayPoint din toată țara. Acest lucru este posibil datorită semnării unui acord de colaborare între Compania AQUASERV S.A. Tîrgu-Mureș, operatorul rețelelor de apă și canalizare din județul Mureș şi PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail. 


Pentru a plăti o factură, clienţii AQUASERV trebuie doar să se prezinte cu aceasta în cel mai apropiat magazin cu semnul galben PayPoint și să comunice vânzătorului ce tip de plată doreşte să efectueze. După scanarea codului de bare de pe factură, vânzătorul va încasa banii în numerar şi ii va oferi un bon cu toate detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul etc). Consumatorii nu sunt condiţionaţi de achiziţionarea unor articole din magazine şi nu există comisioane pentru tranzacţionări, serviciul fiind gratuit. 


Serviciul se adresează clienților deserviți de Compania AQUASERV S.A. din Tîrgu-Mureş, Reghin, Sighişoara, Târnăveni, Luduş, Iernut, Cristuru Secuiesc, dar și din 80 de localități rurale din județele Mureş, Harghita şi Bistriţa Năsăud.


„Suntem foarte bucuroși să anunțăm parteneriatul cu AQUASERV Tîrgu-Mureș, întrucât ne va ajuta să ne consolidăm poziția în zona centrală a țării, iar consumatorii noștri vor putea rezolva și mai multe plăți cu un singur drum la magazinul lor PayPoint”, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.


„Compania AQUASERV preţuieşte timpul clienţilor săi şi caută în permanenţă să pună la dispoziţia lor, modalităţi cât mai simple şi rapide de achitare a serviciilor de apă/canal. Parteneriatul cu PayPoint, un operator de plăţi cu o reţea extinsă, reprezintă încă una dintre facilităţile oferite în acest sens” afirmă Raluca Maior, Director Dezvoltare Compania AQUASERV S.A. Tîrgu-Mureş.
Cele mai apropiate magazine partenere PayPoint pot fi identificate la adresa www.paypoint.com/romania, sectiunea „Localizare comerciant”.
S.C. Compania AQUASERV S.A.
 

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide