ÎN ATENŢIA LOCUITORILOR DE PE STRADA CONSTANTIN HAGI STOIAN - TÂRGU MUREŞ

27/06/2019

AVERTISMENT!!!
Data: 26.06.2019
Compania AQUASERV S.A. informează locuitorii de pe strada Constantin Hagi Stoian din Târgu Mureş, că sistemul de colectare ape uzate menajere nu este finalizat!!!!
Conectarea în căminele de racord menajer se poate face doar după finalizarea și recepția lucrărilor, respectiv după întocmirea contractelor de servicii cu fiecare client în parte.
Conectarea înainte de finalizarea tuturor lucrărilor are ca și consecință iminentă inundarea proprietăților și facturarea acestor servicii în cuantum de 3 x tariful normal pentru o perioadă de maxim 3 ani în urmă de la data prezentei, deoarece intră în categoria de consum fraudulos!
Începând cu data de 26.06.2019, se vor face verificări în teren pentru depistarea consumatorilor ilegali și sancţionarea acestora.
În cazul conectării la sistem înainte de finalizarea tuturor lucrărilor, Constructorul – Hidroconstrucția S.A. și operatorul Compania AQUASERV S.A. nu vor fi răspunzători pentru inundarea proprietăților din zonă.
După ce lucrările vor fi finalizate și predate către Compania AQUASERV S.A., locuitorii vor fi anunțați în vederea întocmirii contractelor de servicii.
Pentru informaţii suplimentare cu privire la acest proiect, vă rugăm să accesaţi site-ul www.aquaserv.ro, sau să ne contactaţi la numerele de telefon 0265 208 888, prin e-mail la adresa client@aquaserv.ro, sau la sediul Compania AQUASERV, str. Kos Karoly, nr. 1, Târgu Mureş.
Vă mulţumim pentru înţelegere!


 

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide