Reabilitarea aducțiunii de apă potabilă Voiniceni-Sărmașu

09/12/2019

Comunicat de Presa 09.12.2019

Reabilitarea aducțiunii de apă potabilă Voiniceni-Sărmașu a fost finalizată
  
Lucrarea “Aducțiune Voiniceni-Sărmașu - Reabilitarea conductei de aducțiune, 
stații de pompare și rezervoare apă potabilă“, cofinanţată din fonduri europene, a fost finalizată.

În cadrul investiţiei cu o valoare de 42,5 milioane lei, au fost reabilitați 47,12 km de  conductă de apă potabilă, au fost reabilitate 3 stații de repompare a apei la Voiniceni, Câmpenița și Pogăceaua, 4 rezervoare de apă potabilă la Voiniceni, Câmpenița, Pogăceaua și Sărmașu, o stație de clorinare a apei de la Câmpenița, fiind construită şi o nouă stație de clorinare a apei la Pogăceaua.

În urma acestei investiţii implementate de Compania AQUASERV S.A., se vor bucura de o imbunătăţire a calităţii serviciilor de alimentare cu apă potabilă locuitorii din Ceuașu de Câmpie, Șincai, Râciu, Pogăceaua, Sânpetru de Câmpie și Sărmașu.

Contractul de lucrări având ca obiect “Aducțiune Voiniceni-Sărmașu - Reabilitarea  conductei de aducțiune, stații de pompare și rezervoare apă potabilă“, a fost semnat în data de 19.09.2014 cu Asocierea TECHNICAS DE DESALINIZACION DE AGUAS S.A. și TEHNIC TRUST S.A. şi a făcut parte din proiectul “Fazarea proiectului Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Mureş”, cofinanțat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene.

Procesul verbal de recepție la terminarea lucrărilor a fost semnat în 6.12.2019, urmând să înceapă perioada de notificare a defectelor, cu o durată de 12 luni.

Proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare.

Persoana de contact: Törzsök Sándor, Şef Unitate de Implementare a Proiectului; 
Telefon: 0265-208809; Fax: 0265-208862; E-mail: storzsok@aquaserv.ro

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide