În atenția locuitorilor de pe str. Jean Monnet din Târgu Mureş

24/06/2020

Compania AQUASERV S.A. preia reţeaua de apă potabilă de pe str. Jean Monnet din Târgu Mureş

Ca urmare a finalizării lucrărilor de extindere a reţelei de alimentare cu apă potabilă pe str. Jean Monnet din Târgu Mureş, reţeaua este preluată în operare de către Compania AQUASERV S.A. În acest sens informăm locuitorii de pe str. Jean Monnet că, în perioada 29 iunie - 1 iulie 2020., va avea loc citirea contoarelor de branşament.
Pentru ca acţiunea de citire a contoarelor să se defăşoare corespunzător, rugăm locuitorii să permită accesul reprezentanţilor AQUASERV, la căminul de branşament!
Vă mulţumim!

Investiţia pentru extinderea/reabilitarea sistemului de distribuţie apă potabilă, este cuprinsă în contractul de lucrări Reabilitare/extindere sisteme de alimentare cu apă şi sisteme de canalizare, staţii de pompare apă potabilă, staţii de pompare ape uzate şi conducte de refulare, sistem SCADA Tîrgu-Mureş, din cadrul proiectului Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Mureş, cofinanţat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene.
Compania AQUASERV S.A.
 

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide