Inlocuire contoare cartier Orizont Tirgu Mures

28/07/2020

Prin prezenta vă informăm că începând cu luna august 2020 Compania Aquaserv va demara lucrările necesare pentru înlocuirea contoarelor de branşament pentru fiecare imobil din cadrul cartierului Orizont care este branşat la reţeaua de distribuţie a apei potabile.
Contoarele existente vor fi înlocuite cu contoare cu citire la distanţă, aceste contoare având o serie de avantaje precum:
•Permit citirea exactă a consumului de apă, de la o distanţă cuprinsă între 20 m şi 200 m, în funcţie de locul în care este amplasat contorul.
•Citirea se face cu ajutorul unui dispozitiv electronic care intră în dialog cu contorul, acesta transmiţându-i înregistrarea consumului la acel moment sau de la o dată programată.
•Citirea contoarelor de apă se poate face la orice oră
•Nu trebuie să fie neapărat cineva prezent la domiciliu cand se face citirea contoarelor de apă. Elimină inconvenientele intrării în locuinţe în vederea citirii: disconfortul proprietarilor, problemele de acces, necesitatea unei programari anterioare.
•Colectarea datelor se face individual la o dată prestabilită
•Valoarea consumului şi seria contoarelor de apă sunt transmise şi memorate de către modulul radio
•Permit detectarea efracţiei prin transmiterea unui semnal în momentul citirii
•Elimină aproape complet erorile umane cu privire la înregistrarea datelor, reclamaţiile şi costurile asociate.
Prin urmare vă rugăm să asiguraţi accesul angajaţilor Companiei la căminele de branşament.
Precizăm că, în conformitate cu prevederile contractuale, contravaloarea contorului cu citire la distanţă va fi suportată de către utilizatori, după înlocuirea contorului urmând a se emite factura care se va distribui fiecărui utilizator.
 Compania AQUASERV S.A.

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide