Investiţie în reţelele de apă potabilă din Sighişoara

22/09/2020

Compania AQUASERV S.A. sucursala Sighişoara informează locuitorii că, începând cu data de 22.09.2020, încep lucrările de reabilitare a sistemului de distribuţie apă potabilă pe strada Ana Ipătescu din municipiul Sighişoara.

Această investiţie va contribui la creşterea calităţii serviciilor de alimentare cu apă potabilă, prin reabilitarea reţelelor uzate fizic din zonă, pe care au apărut frecvent avarii în ultimii ani. 

Din păcate, orice proiect de investiţie în infrastructură de asemenea dimensiuni creează inconveniente pe termen scurt în viaţa de zi cu zi a comunităţii, precum sistarea temporară a alimentării cu apă şi restricţii în circulaţie. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create şi vă asigurăm că vom face toate demersurile pentru ca durata şi impactul lor asupra dumneavoastră să fie minime. Compania AQUASERV face apel la dumneavoastră pentru acceptarea unui disconfort temporar, în beneficiul unei infrastructuri moderne şi a unor servicii de alimentare cu apă potabilă de calitate.

PREZENTARE PROIECT
Reabilitare sistem de distribuţie apă potabilă str. Ana Ipătescu - municipiul Sighişoara
•Valoarea lucrarilor – 129.000 lei;
•Durata de executie a lucrărilor - 40 zile;
•Zona vizată - str. Ana Ipătescu între nr. 164-190, Sighişoara.


Compania AQUASERV S.A.
Sucursala Sighişoara
 

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide