Compania AQUASERV S.A. – furnizor de civilizație pentru locuitori din trei județe

02/08/2021

Compania AQUASERV S.A. – furnizor de civilizație pentru locuitori din trei județe

Compania AQUASERV S.A. este unul dintre cei mai importanţi Operatori Regionali în domeniul serviciilor publice de alimentare cu apă potabilă şi de canalizare din România şi singurul operator regional licenţiat în domeniu din judeţul Mureş.

Sub sloganul Furnizor de civilizație, AQUASERV continuă istoria de peste 100 de ani a serviciilor publice de alimentare cu apă potabilă și de canalizare din Târgu Mureș, furnizând servicii de alimentare cu apă potabilă şi de canalizare pentru locuitori din trei județe.

Despre modul în care contribuie AQUASERV la dezvoltarea economică și socială a comunităților din zona în care operează, precum şi despre alte subiecte de interes pentru utilizatorii serviciilor de alimentare cu apă potabilă şi de canalizare, puteţi afla din interviul acordat revistei Jurnalul de afaceri de Dna. Maior Raluca, Director Dezvoltare în cadrul Compania AQUASERV S.A.

https://jurnaluldeafaceri.ro/epub/2021/august/aquaserv-contribuie-la-dezvoltarea-economica-si-sociala-a-comunitatii.php#

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide