Noaptea Muzeelor la Casa Apei

10/05/2022

Compania AQUASERV vă invită în data de 14 mai 2022 la evenimentul Noaptea Muzeelor – ediția a-XVI-a, organizat la Muzeul Casa Apei.

Muzeul Casa Apei, înființat în anul 2016, este membru al Rețelei Globale a Muzeelor Apei (WAMU-NET), aflată sub egida UNESCO, încă din anul 2019.

Muzeul Casa Apei este depozitarul unor exponate specifice domeniului de activitate al Companiei Aquaserv care, sub deviza “Drumul spre civilizaţie”, spun povestea celor peste 115 ani de tradiție în sfera furnizării serviciilor de apă și canalizare către comunitate.

Vă invităm să admirați și să studiați diverse utilaje, aparate hidrotehnice de măsură, instalații, pompe, capace de canal din prima jumătate a secolului XX, expuse atât în interior cât și în exterior. De asemenea, muzeul, în spațiul interior, dispune de o arhivă foto impresionantă dar și hărți, proiecte și planuri de situații.

Str. Verii nr. 44, Târgu Mureş
Vizitare și ghidaj
11:00-21:00
Intrare liberă!

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide