FURNIZARE APĂ CU INTERMITENŢE - zona Reghin

30/06/2022

Compania AQUASERV S.A. sucursala Reghin anunţă consumatorii că, pe fondul temperaturilor ridicate şi a lipsei precipitaţiilor, din cauza suprasolicitării sistemului de alimentare cu apă în principal ca urmare a utilizării apei potabile în alte scopuri decât cele casnice, suntem nevoiţi să impunem restricţii în furnizarea apei potabile conform urmatorului program:
A. Sistem Bistra:
1. În data de 30.06.2022, între orele 11:00-23:00, în următoarele localităţi:
- Sebeş, Fiţcău, Aluniş, Lunca Mureşului şi Bistra Mureşului;
2. În data de 01.07.2022, între orele 11:00-23:00, în următoarele localităţi:
- Maioreşti, Morăreni, Bistra Mureşului şi ldicel Padure;
3. În data de 02.07.2022, între orele 11:00-23:00, în următoarele localităţi:
- Pietriş, Brâncoveneşti, ldicel Pădure şi Bistra Mureşului.

B. Sistem Reghin:
În perioada 30.06.2022-04.07.2022, presiunea apei potabile va fi scăzută în  localităţile alimentate din sistemul Reghin - Petelea, Gornești, Solovăstru, Fărăgău, Ideciu de Jos, Gurghiu, Voivodeni, Breaza, Batoș, Suseni, Lunca, Beica de Jos si Reghin. În cazul în care vor apărea dificultăţi în alimentarea cu apă potabilă a UAT-urilor amintite, iar Compania AQUASERV S.A. sucursala Reghin va fi nevoită să întrerupă alimentarea, acest lucru  va fi comunicat în timp util.

Începand cu data de 30.06.2022 pentru următoarele UAT-uri: Petelea, Gornești, Solovăstru, Fărăgău, Ideciu de Jos, Gurghiu, Voivodeni, Breaza, Batoș, Suseni, Lunca, Beica de Jos, rezervoarele de apa potabilă vor fi alimentate în intervalul orar 23:30-06:00.

Nerespectarea acestui program va duce la perturbarea alimentării cu apă a tuturor UAT- urilor din zona de operare a Compania AQUASERV S.A. sucursala Reghin.

Compania AQUASERV S.A. sucursala Reghin face un apel insistent către toţi utilizatorii, să folosească în mod raţional apa din reţeaua publică, respectiv să NU folosească apa potabilă pentru irigaţii, astfel încât să fie posibilă alimentarea în condiţii normale a tuturor clienţilor.

Atragem atenţia consumatorilor că la repunerea în funcţiune a reţelei, din cauza antrenării depunerilor din conducte, apa va avea suspensii şi culoare. Această apă se poate folosi în scopuri menajere.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă asigurăm că personalul Compania AQUASERV S.A. va face în continuare eforturi pentru a asigura un regim de furnizare a apei 24 de ore din 24, dar contează și pe sprijinul utilizatorilor în ceea ce privește folosirea rațională a resurselor de apă. Vă mulţumim pentru înţelegere!

Compania AQUASERV S.A.
Sucursala Reghin

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide