Informare E-factura

01/02/2024

Începând cu luna ianuarie 2024 Compania Aquaserv SA  va transmite facturile în sistemul naţional privind factura electronică RO e-factura pentru toate Instituţiile publice și agenții economici, conform prevederilor Legii nr. 296 /2023.

Totodată, ţinem să precizăm faptul că, în cazul în care pe factura lunii ianuarie 2024 se înregistrează sold compus din neachitarea unor facturi anterioare, aceste facturi vor fi transmise în sistemul naţional RO e-factura.

Vă supunem atenției  faptul că, facturile se vor transmite şi în format tipărit prin firma de curierat la adresa de expediere existentă în baza noastră de date, iar  în baza contractului pe care îl aveți cu Compania Aquaserv S.A., aveți posibilitatea de a vă crea propriul cont on-line, prin intermediul contului având astfel posibilitatea de a vizualiza sau descărca facturile, să plătiți on-line sau, să transmiteți indexul contorului și să vizualizați consumul.

Accesați adresa https://aquaserv.ro/inregistrare și completați toate câmpurile cu datele care se cer (datele cerute le găsiți și în contractului de furnizare a serviciilor de apă potabilă și canalizare sau pe factură ).

Menționăm faptul că la crearea contului on-line, sau ulterior, puteți selecta opțiunea de a primi o copie a facturii în format PDF pe adresa de email , astfel în momentul generării facturii în baza de date a societăţii noastre, aceasta se va transmite automat pe adresa dvs. de mail care figureză în contractul încheiat cu societatea noastră.

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide