Informaţii Interes Public


Informaţii publice
Accesul liber şi neîngrădit al oricărei persoane din România la orice informaţii de interes public, definite astfel prin Legea 544/2001, constituie unul dintre principiile fundamentale ale relaţiilor dintre persoane şi autorităţile publice.
Prin informaţie de interes public se inţelege orice informaţie care priveşte activităţile sau rezultă din activităţile unei autorităţi publice sau instituţii publice, indiferent de suportul ori de forma sau de modul de exprimare a informaţiei.
Pentru asigurarea accesului la informaţiile de interes public, SC COMPANIA AQUASERV SA a desemnat următoarele persoane cu responsabilităţi în acest domeniu:

Responsabil cu difuzarea informaţiilor de interes public:
Dodiţă Farcaş Daniel – şef Serviciu Relaţii Externe
Telefon: 0265 – 208.888
E - mail: presa@aquaserv.ro

Responsabil cu informarea presei:
Tomuleţiu Nicolae
– purtător de cuvânt - Serviciul Relaţii Externe
Telefon: 0265 – 208.888
E - mail: presa@aquaserv.ro

Pentru a solicita în scris informaţii de interes public cu privire la activitatea SC COMPANIA AQUASERV SA puteti trimite o cerere (F) pe adresa str. Kós Károly nr.1, municipiul Tîrgu Mureş, judeţul Mures, cod poştal 540297, sau prin poştă electronică la adresa client@aquaserv.ro.

Formular tip de solicitare a informatiilor de interes public

 

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide