Tîrgu-Mureş - fără apă - 15.11.2017

15/11/2017

Azi, 15.11.2017, în jurul orei 10:30, a avut loc o pană de curent pe reţeaua care alimentează cu energie electrică Uzina de apă Tîrgu Mureş. Din această cauză furnizarea apei potabile către o parte din oraşul Tîrgu Mureş, care este alimentată direct din Uzina de apă, s-a întrerupt. Zonele afectate includ cartierul Tudor, zona centrală, cartierul 7 Noiembrie şi cartierul Mureşeni. Estimăm că în maxim 30 de minute alimentarea cu apă potabilă va fi reluată în regim normal.

Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca pentru scurt timp la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.                                                                                            

Vă mulţumim pentru înţelegere.


S.C. Compania AQUASERV S.A.
Tîrgu-Mureş

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide