Fără Apă-31/07/2018-Tîrgu Mureş

31/07/2018

Compania AQUASERV S.A. anunţă Unitatea de Jandarmi din strada Apicultorilor nr. 2-4  că, lucrarea de branșare a unității, la sistemul nou reabilitat de distribuție apă potabilă din zonă, începută a se executa în cursul zilei de azi la ora 9.00, nu se va finaliza decât în jurul orei 18.00.
Menționăm că lucrarea se execută de către SC Hidroconstrucția SA, constructorul angajat de către S.C. Compania AQUASERV S.A. în cadrul contractului de lucrări MS-TM-RB-02 Tîrgu Mureş- Reabilitarea/extinderea sistemului de alimentare cu apă potabilă şi a sistemului de canalizare, staţii de pompare apă potabilă, staţii de pompare apă uzată şi conducte de refulare, sistem SCADA. din cadrul proiectului Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Mureş, cofinanţat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene.
Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca, pentru scurt timp, la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. 
Vă mulţumim pentru înţelegere.
S.C. Compania AQUASERV S.A.
Tîrgu Mureş

 

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide