Fără Apă-27/02/2019-Reghin

27/02/2019

Compania AQUASERV S.A. Sucursala Reghin anunţă consumatorii că, din cauza unor manevre executate de către societatea Electrica S.A., au avut loc din nou întreruperi repetate în alimentarea cu energie electrică a Uzinei de Apă Reghin, în data de 27.02.2019, începând cu ora 11:00. Prin urmare Uzina de Apă a fost în imposibilitatea de a pompa apa potabilă, iar presiunea din rețeaua de distribuție a scăzut de la 4,5 la 2,5 bari.
Schimbările de presiune în rețeaua de distribuție, au ca rezultat antrenarea depunerile de pe conducte şi cauzează apariţia fenomenului de apă colorată la robinetele consumatorilor. Această apă se poate folosi în scopuri menajere. 
Acest neajuns este eliminat prin spălarea de către echipele AQUASERV, a conductelor de distribuție apă potabilă. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. 
Vă mulţumim pentru înţelegere.
S.C. Compania AQUASERV S.A.
Sucursala Reghin

 

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide