Fără Apă-11-14/03/2019-Deda, Aluniș, Rușii Munți, comuna Brîncovenești

11/03/2019

Compania AQUASERV S.A. Sucursala Reghin anunţă consumatorii că, din cauza lucrărilor de exploatare forestieră de pe cursul râului Bistra, în amonte de priza de captare a Uzinei de Apă Bistra Mureşului, lucrări care au provocat creşterea accentuată a turbidităţii apei brute din râu, Uzina de Apă Bistra Mureşului se află în imposibilitatea de a mai produce apă potabilă, până la revenirea la parametrii normali a turbidităţii. Ca urmare, în perioada 11-14.03.2019, se introduc restricţii în furnizarea apei potabile, în următoarele zone:
•comuna Deda;
•comuna Aluniș;
•comuna Rușii Munți;
•comuna Brîncovenești.

Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă potabilă în condiţii normale, din cauza antrenării depunerilor din conducte, apa va avea suspensii şi culoare, atât pe străzile menţionate cât şi pe străzile învecinate cu acestea. Această apă se poate folosi în scopuri menajere. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. 
Vă mulţumim pentru înţelegere.
S.C. Compania AQUASERV S.A.
Sucursala Reghin 

 

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide