Fără Apă-14/08/2019-Ceuaşu de Câmpie, Şincai, Mădăraş, Râciu, Crăieşti, Pogăceaua, Urmeniş, Silivaşu de Câmpie, Sânpetru de Câmpie, Sărmaşu

14/08/2019

Compania AQUASERV anunţă consumatorii că, pentru remedierea unor avarii apărute pe conducta magistrală de transport a apei în zona localităţii Voiniceni, se sistează furnizarea apei potabile în data de 14.08.2019 şi până la remedierea defecţiunii, în următoarele zone: 
•Ceuaşu de Câmpie, Şincai, Mădăraş, Râciu, Crăieşti, Pogăceaua, Urmeniş, Silivaşu de Câmpie, Sânpetru de Câmpie, Sărmaşu
Compania AQUASERV depune toate eforturile necesare în vederea remedierii defecţiunii împreună cu constructorul conductei respective care este responsabil de funcţionarea corespunzătoare a acestei conducte aflată în perioadă de garanţie.
Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca pentru scurt timp la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. 
Vă mulţumim pentru înţelegere.
Compania AQUASERV S.A.
Târgu Mureş

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide