Fără Apă - 17.09.2021 - Reghin; Fărăgău; Breaza; Lunca; Batoş

17/09/2021

Compania AQUASERV S.A. Sucursala Reghin anunţă consumatorii că, din cauza unei avarii la rețeaua de alimentare cu energie electrică a stației de pompare apă potabilă din Reghin, de pe strada Apalinei nr. 93, este sistată furnizarea apei potabile, în data de 17.09.2021, începând cu ora 09:30 până la remedierea avariei, în următoarele zone:
• Reghin – str. Apalinei, Plopilor, Molidului, Crinului, Mihai Viteazu, Viilor, Pometului, Vișinilor, Vasile.L.Pop, Spicului, Narciselor, Prunului, Ghiocelului, Ciocârliei, Mărului, Dealul Brezii, Dealul Cocoșilor, Dealul Cireșilor, Beng;
• Fărăgău;
• Breaza;
• Lunca;
• Batoș.

Atragem atenţia consumatorilor că la repunerea în funcţiune a reţelei, din cauza antrenării depunerilor din conducte, apa va avea suspensii şi culoare, atât pe străzile menţionate cât şi pe străzile învecinate cu acestea. Această apă se poate folosi în scopuri menajere. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

Vă mulţumim pentru înţelegere.

Compania AQUASERV S.A.
Sucursala Reghin

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide