Fără Apă - 29.04.2022 - Târnăveni

29/04/2022

Compania AQUASERV, sucursala Târnăveni, anuntă consumatorii că, din cauza unei avarii apărute pe reţeaua de alimentare cu energie electrică a Uzinei de apă din Târnăveni, alimentarea cu apă potabilă a fost întreruptă începând cu ora 09:30. În acest moment avaria a fost remediată de către distribuitorul de energie electrică. Estimarea pentru reluarea alimentării cu apă potabilă în regim normal este ora 12:00. Sunt afectate următoarele zone:
• Târnăveni şi localităţile adiacente.

Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca, pentru scurt timp, la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.  

COMPANIA AQUASERV S.A.
Sucursala Târnăveni

Conversati pe chat cu noi

Bună ziua. Un operator este disponibil pentru a vă oferi asistenţă.Incepe Chat Ne cerem scuze însă programul de lucru al operatorilor din Call Center s-a încheiat. Vă stăm la dispoziţie de luni până joi între orele 08:00-16:00 şi vineri între orele 08:00 – 14:30.
Inchide